Verbreding SAP productaanbod vraagt om bijscholing ICT-er


Interesse in testmodule SAP sterk groeiende

CAPELLE A.D. IJSSEL, 20090326 -- De introductie van de testmodule SAP Test Acceleration & Optimization (TAO) vraagt om nieuwe kennis van het testen van software. Naast kennis van testmethoden en -technieken is ook degelijke kennis van SAP, bedrijfsprocessen en testtooling een vereiste. Om SAP- en testconsultants deze kennis bij te brengen hebben SAP en EclipseIT een nieuwe training ontwikkeld genaamd "Get ready to use SAP TAO".

Met een flink aantal nieuwe softwareversies en support packages van SAP in het vooruitzicht, neemt de behoefte aan middelen om de upgrades succesvol uit te kunnen rollen toe. Belangrijk hierbij is dat de correcte ondersteuning van de bedrijfsprocessen na het inspelen van support packages snel en herhaalbaar kan worden getoetst. Bedrijfsprocessen worden immers meer en meer afhankelijk van IT-systemen.
Met deze problematiek in het achterhoofd heeft SAP een nieuwe testmodule aan haar productengamma toegevoegd, genaamd SAP TAO.

Met deze oplossing is het mogelijk om geautomatiseerde tests te ontwikkelen en onderhouden zonder dat technische aanpassingen van testscripts nodig zijn. De training die voor deze oplossing is ontwikkeld richt zich op configuratie en toepassing van deze module alsmede de methode om de testtool optimaal te kunnen gebruiken.

Voor meer informatie over de training, die vanaf 23 maart te volgen is, kunt u zich wenden tot Stefan Burm, commercieel directeur EclipseIT of tot Karin van den Brand, Senior Account Manager Consultant Education van SAP Nederland.

EclipseIT





Ingezonden persbericht