Leven in de brouwerij


Amsterdamse jazzbassist René van Beeck brengt levende muziek terug in de horeca

AMSTERDAM, 20090326 -- De Amsterdamse jazzbassist en jazzpromotor René van Beeck is een nieuw initiatief gestart om de levende muziek terug te krijgen in de horeca met de nieuwe website www.levenindebrouwerij.nl

René van Beeck, één van Amsterdams actiefste jazzmusici, organiseert al jaren met succes op diverse plaatsen in Amsterdam 'live' (jazz) optredens zoals op dit moment in de Brasserie van Odeon, Cafe Brix en Club Panama. Moe van alle negatieve verhalen over de crisis heeft hij nu besloten nog actiever levende muziek in café's, restaurants en hotels te gaan promoten onder het motto:'Leven in de brouwerij!'.

'Goede levende muziek kan absoluut helpen om meer omzet in een horecagelegenheid te krijgen en daarnaast levert het gunstige free publicity op door vermelding in de gratis uitagenda's van kranten, tijdschriften en websites' aldus Van Beeck. 'Uiteraard zijn er café's waar levende muziek echt niet kan vanwege geluidsoverlast, maar 'live' muziek hoeft niet per definitie harder te zijn dan het volume van de geluidsinstallatie in de gemiddelde horecagelegenheid, daarbij kan er ook unplugged gespeeld worden'.

Meer informatie kan men vinden op: www.levenindebrouwerij.nl