Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Landelijke uitwisselingsbijeenkomst voor Streek- en Plattelandshuizen 26 februari 2009

Netwerk Platteland organiseert op 26 maart samen met het Plattelandshuis Oost-Groningen een landelijke uitwisselingsbijeenkomst voor Streek- en Plattelandshuizen. Deze dag zal plaatsvinden in het Plattelandshuis Oost-Groningen en richt zich op kennisuitwisseling en inspiratie.

De dag heeft tot doel u kennis te laten maken met diverse aspecten van het Streek- en Plattelandshuis met als voorbeeld het Plattelandshuis Oost-Groningen. We bieden ruimte om u te laten inspireren, informeren en antwoord te vinden op vragen die u heeft met betrekking tot dit onderwerp. Ook als u niet werkzaam bent in een Streek- of Plattelandshuis bent u van harte welkom

Rob Heilijgers zal u welkom heten en een presentatie geven over de opzet van het Plattelandshuis Oost-Groningen. Ook nemen we u mee naar Het Rozenpaviljoen waar de voorzitter van de Leader Actiegroep, Ab Meijerman, u meer vertelt. Na de lunch is er ruimte voor discussie met collega's over bijvoorbeeld de organisatieopzet, communicatie, samenwerking met bestuurders etcetera.

Op donderdag 26 maart bent u van harte welkom op het Plattelandshuis Oost-Groningen, Nassaustraat 14 te Winschoten. De dag duurt van 10.00u tot 16.30u. Hapjes en drankjes worden verzorgd, evenals de lunch.

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelding kunt u vinden op www.netwerkplatteland.nl

EINDE BERICHT

Informatie voor redactie
Netwerk Platteland is een nationaal netwerk van en voor iedereen die zich inzet voor een sterk en aantrekkelijk platteland. We brengen organisaties met elkaar en met overheden in contact en bieden ze de gelegenheid van elkaar te leren. Daarnaast signaleren we nieuwe en kansrijke initiatieven voor landbouw en dorpsontwikkeling, voor natuur en sociale samenhang, voor leefbaarheid en zeggenschap. En we stimuleren gebiedscommissies in hun werk voor het landelijk gebied.

Deeplink naar meer info en inschrijving:
http://www.netwerkplatteland.nl/index.php?view=details&id=125%3Auitwisselingsbijeenkomst-plattelandshuizen&option=com_eventlist&Itemid=113

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Petra van de Kop
p.vandekop@delynx.nl
0317 422 966

---- --