Ingezonden persbericht


Persbericht

Seminar grensoverschrijdend werken .

Kerkrade, 16 maart 2009 - Op 26 maart a.s. organiseert Wiertz Personeelsdiensten een seminar met het thema 'Grensoverschrijdend werken'. Tijdens dit seminar zullen toonaangevende bedrijven workshops geven. Het seminar vindt plaats op donderdag 26 maart a.s. Locatie is het Eurode Business Park te Kerkrade / Herzogenrath vanaf 14.00 uur.

Tijdens het seminar worden verschillende aspecten met betrekking tot grensoverschrijdend werken toegelicht door specialisten op deze gebieden. 'Internationale beroepsmobiliteit' door Eures (Europees portaal voor beroepsmobileit),'Fiscale aspecten van grensarbeid' door RSM Wehrens Mennen en de Vries (Accountancy) 'Onbegrensd in onzekerheid' door HollandZorg (Zorgverzekeraar),'International Recruitment' door Wiertz Personeelsdiensten (Uitzendorganisatie). Na de workshops zal de officiële opening van het Infocenter Hollandstellen plaatsvinden met aansluitend een informele netwerk borrel. Aanmelden voor het seminar kan via www.wiertz.com.

Het seminar is een initiatief van Wiertz Personeelsdiensten in het kader van de feestelijke opening van het internationale mobiliteitscentrum 'infocenter hollandstellen' welke is gevestigd in het Eurode Business Center. Dit bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich sinds 2002 precies op de grens tussen Kerkrade en Herzogenrath.

Het nieuwe Infocenter Hollandstellen geeft Duitse werkzoekenden uitvoerig en complete informatie over werken in Nederland en alles wat hiermee samenhangt. Er worden regelmatig themaweken georganiseerd waarbij werkgevers persoonlijk aanwezig zijn. Ook andere instanties inzake grensarbeid geven er informatie over bijvoorbeeld sociale verzekeringen of belasting. Het Infocenter Hollandstellen is dan ook uniek in zijn soort. Duitsers op zoek naar werk in Nederland bezoeken dit informatiecentrum standaard tijdens hun oriëntatietocht.

Over Wiertz Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten heeft zich de afgelopen 12 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende intermediair in arbeid. Als familiebedrijf doet de organisatie dit op onderscheidende wijze. Men staat voor meer inzet, meer gevoel voor de markt, meer pro-activiteit en meer continuïteit. Wiertz Personeeldiensten wil de beste zijn in oplossingen voor flexibele arbeid van starters tot professionals, van ongeschoold tot wetenschappelijk niveau. De organisatie is met 15 kantoren actief in Nederland en Duitsland. Wiertz Personeelsdiensten is onderdeel van Wiertz Groep. Kijk ook op www.wiertz.com.

Meer informatie kunt u opvragen bij Rik Franssen, hoofd sales support Wiertz Personeelsdiensten, Eurodepark 1-29, 6461 KB Kerkrade, T 045-5639240, E r.franssen@wiertz.com

---- --