TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 24-03-2009

Televisie
TOPPERS OP WEG NAAR MOSKOU
Donderdag 26 maart
22.25 uur - Nederland 1

EEN DAG UIT HET LEVEN VAN... DE TOPPERS

In de uitzending van TOPPERS OP WEG NAAR MOSKOU zien we dat het Nederlandse volk op 1 februari jl. massaal heeft gestemd op het nummer Shine, waarmee de Toppers in mei ons land gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Maar de Toppers zouden de Toppers niet zijn als ze nog een verrassing in petto hebben: het nummer is bewerkt en er is een beat onder gezet om zo nog beter voor de dag te komen in Moskou. DJ John Marks is verantwoordelijk voor de remix. Gordon en René bezoeken hem om de definitieve versie te beluisteren.

Daarnaast zien we de Toppers op tour langs de verschillende radiostations. Ze brengen een bezoek aan Evers staat op, zijn te gast bij Daniël Dekker in het programma Gouden Uren en sluiten de dag af bij de Coen en Sander Show. De heren moeten er vroeg uit: om 9 uur wordt het startsein gegeven voor en hysterische en hectische dag.

Er is ook serieus werk aan de winkel: de Toppers denken na over hun act in Moskou: hoe gaan ze Europa verpletteren met hun optreden? We zien de drie heren bij Gordon thuis brainstormen.

Verder is een bezoek te zien aan showrubriek RTL Boulevard, waar het een ware kakofonie is met zoveel lol in de studio.

TOPPERS OP WEG NAAR MOSKOU geeft een kijkje in de wereld van René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon. Met het winnende nummer 'Shine' gaan ze de komende acht weken Europa veroveren. Onder het motto: Europe; Let Your Light Shine!

Meer informatie op www.songfestival.nl.




TROS