Gemeente Almere

Mickey Mouse overhandigt uitnodiging aan gezinnen

07-03-2009

Groepsfoto met mickey Mickey in Almere Mickey in almere Mickey in almere Zenuwachtige kinderen, net zo zenuwachtige ouders, en zelfs de organisatie voelde kriebels in de buik. Jl. vrijdag bezocht Mickey Mouse het Almeerse Stadhuis, waar hij de uitnodiging voor een bezoek in het weekend van 27 tot en met 29 maart 2009 aan Disneyland Resort Paris overhandigde aan 10 gezinnen, en aan burgemeester Annemarie Jorritsma.

Om de start van Mickey's Magische Jaar éxtra feestelijk te maken is Mickey op zoek gegaan naar kleurrijke en eigenzinnige mensen uit de verschillende Europese landen die samen met hem het officiële startschot willen geven voor deze festiviteiten.

In Nederland is Mickey's keuze uiteindelijk gevallen op de inwoners van de stad Almere, aangezien zij naar zijn idee perfect binnen deze omschrijving passen! Het college van burgemeester en wethouders van Almere heeft ervoor gekozen deze gezinnen niet zelf te selecteren, maar tien basisscholen de kans te geven een gezin af te vaardigen.

Notaris John Heldoorn heeft door middel van een loting de basisscholen geselecteerd: De Dubbeldekker, Bommelstein, De Manse, Het Drieluik, Panta Rhei, De Bombardon, De Duizendpoot, De Olijfboom, Syncope en De Omnibus Noorderplassen. Dit heeft geresulteerd in een zeer veelzijdig reisgezelschap!

Artikel(en)


* Almere is blij met uitverkiezing voor Mickey's magische jaar