Gemeente Coevorden

Gemeente Coevorden en ondernemers ontmoeten elkaar in skybox FC Emmen

De gemeente Coevorden is dit voetbalseizoen regelmatig te vinden in de skyboxen van FC Emmen. Naast de vaste business-seats heeft de gemeente ook drie keer de beschikking over een sky-box, waar in een informele sfeer contacten gelegd kunnen worden tijdens de voetbalwedstrijden.

De afdeling Werk, Inkomen en Zorg (WIZ) ontving zaterdag tijdens de wedstrijd FC Emmen tegen BV Veendam een aantal relaties voor een informele bijeenkomst. Tijdens de avond spraken de medewerkers van de afdeling WIZ en ondernemers over de mogelijkheden om mensen met een uitkering weer aan het werk te helpen. De gemeente heeft drie bijeenkomsten georganiseerd. Op 27 maart zijn de ondernemers uit de recreatie en toerisme te gast. Aan het eind van het seizoen, op 8 mei, staat de bijeenkomst in de skybox in het teken van `personeel en een personeelspool'.

Het college van B en W van Coevorden hecht erg veel waarde aan goede contacten met het bedrijfsleven. De skybox bij de profclub in Emmen biedt een uitstekende gelegenheid om deze relaties te onderhouden en nieuwe contacten tot stand te brengen.