Stadsdeel Amsterdam-Noord

Sportgala 2009 in Amsterdam-Noord

Vrijdag 27 maart 2009 is voor de 10e keer de verkiezing van sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en sportvrijwilliger van 2008 tijdens het sportgala.

Genomineerden

De genomineerden die strijden voor de verkiezing van sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent tot 10 jaar en 10 tot 15 jaar en de sportvrijwilliger van het jaar 2008 sporten in diverse takken van sport. zoals turnen, zeilen, voetbal, jeu de boules, handbal, kickboksen atletiek, honk/softbal, zwemmen en kanoën.

Een van de genomineerden zijn de MC1 meiden van s.v. Kadoelen. In het afgelopen seizoen hebben voornamelijk 12 jarige meiden het kampioenschap behaald in de hoofdklasse waarin de beste meidenteams in deze leeftijdscategorie uit Noordholland en Utrecht uitkomen. Door het behalen van de bekerfinale, wisten ze zich te plaatsen in de Supercupfinale in het stadion van Omniworld. Een hecht team zowel op als buiten het speelveld.

meiden sv Kadoelen

Na de huldiging is er een entertainmentprogramma met demonstraties Capoeira, kickboksen, darten, panna knock-out en showdance. Daarna is er dansen met dj Robi S.

Het sportgala is alleen toegankelijk voor genodigden met een entreekaart.