Saxion Hogescholen
BR>

di 24 maart 2009

Saxion presenteert jongste kenniscentrum


Op vrijdagmiddag 27 maart presenteert het jongste Saxion Kenniscentrum Hospitality Business zich officieel tijdens een congres op haar locatie in Deventer. In deze tijd van recessie is het voor de hospitality branche van levensbelang te investeren in innovatie om zo de economische terugval het hoofd te bieden. Het kenniscentrum ontwikkelt vernieuwende hospitality concepten en speelt hiermee in op actuele vragen vanuit de markt.

Op dit moment werkt het kenniscentrum al mee in 17 projecten op het gebied van facility management, hotelmanagement, toeristisch en recreatief management. Studenten zijn actief betrokken bij verschillende projecten van het Kenniscentrum, bijvoorbeeld als afstudeerder. Tijdens het congres wordt op een speciale `hospitality markt' aandacht besteed aan deze projecten.

Met dit praktijkgericht onderzoek, dat bij Saxion binnen zes verschillende kenniscentra gebeurt, helpt Saxion organisaties antwoorden te vinden op de vraagstukken waar zij dagelijks mee te maken hebben. Het gaat om onderzoek dat concreet is en toepasbaar, maar ook innovatief. Zo wordt nieuwe kennis ontwikkeld voor en met het bedrijfsleven, maar ook voor de opleidingen. Zodat het onderwijs goed aansluit bij de dagelijkse beroepspraktijk.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie over het Kenniscentrum en het congres kunt u contact opnemen met Heidi Evenblij (h.evenblij@saxion.nl) of Bas Jansen (b.n.jansen@saxion.nl),
0570 - 603 784 of 0570 - 603 742.

Open de officiële uitnodiging.
Ga naar het Kenniscentrum Hospitality Business.