RTL Group

Nieuwe gezichten vrijdag in De TV Kantine

De TV Kantine is geopend en trok in het openingsweekend meteen veel bezoekers: bijna 1,8 miljoen kijkers voor de eerste aflevering, nog eens een kleine 900.000 kijkers voor de herhaling een dag later en via rtlgemist.nl hebben ruim 100.000 mensen de première beleefd. Geen week is hetzelfde in De TV Kantine dus vrijdag 27 maart speelt zich er weer een nieuw verhaal af. Sterrenslag is namelijk terug van weggeweest. Het nostalgische sportspel waar menig BNer zijn beste sportieve prestaties uit de kast moet halen, komt weer op de buis. Wat niemand weet is dat het vrolijke familieprogramma de setting wordt van een ernstig delict, waar de divastrijd tussen Connie Breukhoven en Nicolette van Dam de oorzaak van is.

In deze tweede episode van het nieuwe RTL 4-programma kruipen Carlo Boszhard en Irene Moors in de huid van een aantal nieuwe bekende gezichten: Gaston Starreveld, Mart Smeets, Joop van Tellingen, Char, Patricia Paay en Wilma Nanninga. De echte BNers in dit verhaal zijn Nicolette van Dam, Caroline Tensen, Jamai en Dries Roelvink. Of zijn het toch niet de echte

Uitzending RTL 4, vrijdag 27 maart, tussen 22.00 en 22.30 uur.
---

Noot aan de redactie: Op bijgaande foto 'Connie en Hans Breukhoven' (bij publicatie naamsvermelding fotograaf verplicht: 7L Photography). Voor andere foto's kunt u bellen met 035 - 6718553. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.