Politie Gelderland-Zuid

Vrouwen kunnen niet rijden

Chauffeuse beledigd en geslagen

Culemborg, 27-03-2009 o Maandagmiddag zette een taxichauffeuse met haar rolstoelbus een klant af op de Molenwindsingel in Culemborg. Als zij haar bus wil afsluiten om verder te rijden, wordt zij door een fietser beledigd en geslagen. De politie vraagt getuigen van dit zinloze geweld zich te melden.

De chauffeuse, een 32-jarige vrouw uit Tiel, parkeert maandag rond 17.15 uur haar taxibus op de Molenwindsingel. Als zij haar klant heeft afgezet en terugloopt naar de bus, komt een man op een fiets voorbij. Hij roept: Vrouwen kunnen niet rijden en scheldt haar uit. Als de vrouw vlak bij haar busje is, geeft de man haar een vuistslag in haar gezicht en fietst direct door.

Signalement

De dader is een gezette man tussen de 1.80 en 1.90 m lang, heeft donker, kort stekelig haar en een bol gezicht. Hij droeg een donkere jas (heupmodel), een donkerblauwe spijkerbroek en sportschoenen. Hij reed op een herenfiets.

Onderzoek

Woensdagmiddag heeft het slachtoffer aangifte gedaan van mishandeling en is het onderzoek gestart. Donderdag is een buurtonderzoek gehouden. De politie onderzoekt de zaak verder en zoekt getuigen van deze mishandeling. Heeft u maandagmiddag op of in de omgeving van de Molenwindsingel deze man gezien? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met team Culemborg via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

(11)

Laatst gewijzigd 27-03-2009 10:47 | © Regio Gelderland-Zuid |