Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Beek (Gem Montferland) - Aanrijding vrachtwagen en auto   |

Op de Arnhemseweg in Beek vond op donderdagmiddag 26 maart een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. Niemand raakte gewond. Er is alleen materiële schade. De toedracht van het ongeval is niet geheel duidelijk. De politie is dan ook op zoek naar getuigen.


De aanrijding vond rond 16.10 uur plaats op de Arnhemseweg, ter hoogte van de kruising met de Zuider Markweg. De bestuurder van een personenauto betreft een 27-jarige man uit Haarlem en de vrachtwagenchauffeur een 42-jarige man uit Horst.


Hoe de aanrijding ontstond is nog niet duidelijk geworden. De politie op zoek naar getuigen. Men kan zich melden via 0900-8844.

|     |Doetinchem - Aanrijding op parkeerplaats                  |

Op dinsdag 24 maart omstreeks 17.30 uur was er een aanrijding tussen twee auto's op de Varkensweide in Doetinchem. De bestuurder van één van de auto's is doorgereden, zonder zichzelf bekend te maken. Om de schade af te handelen is de politie op zoek naar de betrokkene.


De 21-jarige bestuurster uit Gendringen had haar auto op de parkeerplaats geparkeerd. Toen ze weg wilde rijden had ze slecht zicht, waardoor ze langzaam achteruit is gereden. Hierbij is ze tegen een voorbijkomende auto aangereden. Die bestuurder is nog uitgestapt en heeft haar gegevens opgeschreven, maar zijn eigen gegevens zijn onbekend gebleven. Door de forse schade aan de auto van de vrouw is de politie op zoek naar de betrokkene of naar getuigen, zodat de zaak netjes afgehandeld kan worden. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844.

|     |Doetinchem / Ulft - Rijden met ontzegging                 |

De politie heeft op donderdagavond 26 maart rond 21.45 uur op de Stationsstraat in Doetinchem een 20-jarige man uit Ulft aangehouden voor het rijden tijdens een ontzegging van die bevoegdheid. Na zijn vrijlating werd hij om 23.50 uur in Ulft rijdend in een auto gesignaleerd. Hierop is hij opnieuw aangehouden.


De man werd op de Stationsstraat in Doetinchem gecontroleerd door surveillerende agenten. Hier bleek dat hem de rijbevoegdheid van ontzegd. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hem werd een proces-verbaal aangezegd.


Later op de avond bleek bij een controle in Ulft, dat de man toch weer een auto bestuurde, waarop hij opnieuw werd aangehouden.
Op het bureau is een tweede proces-verbaal opgemaakt en de waarschuwing dat bij een volgende overtreding zijn auto ingenomen wordt.

|     |Vorden - Snelheidscontrole                                |

Naar aanleiding van klachten van omwonenden heeft de politie op donderdag 26 maart een snelheidscontrole gehouden aan De Horstenkamp in Vorden. Hier werden vijf boetes uitgeschreven.


De snelheidscontrole vond plaats tussen 16.00 en 17.00 uur. De hoogst gemeten snelheid was 77 km/uur op de weg waar 50 km/uur de maximum snelheid is. De hoogst gemeten snelheid door vrachtwagens was 69 km/uur. In totaal werden er vijf bekeuringen uitgedeeld.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --