Politie Gelderland-Zuid

Overval op videotheek

Tiel, 27-03-2009 o Donderdagavond rond 20.45 uur is een videotheek aan de Graaf Waltgerlaan in Tiel overvallen. De verdachte bedreigde de medewerker met een mes en ging er met geld vandoor.

Rond 20.45 uur liep de overvaller de winkel binnen en eiste geld. Hij maakte daarbij steekbewegingen naar de medewerker met een mes. Nadat hij geld had gekregen ging hij er te voet vandoor.

De verdachte is een jongeman tussen de 15 en 18 jaar oud, slank, 1.80 meter lang. Hij droeg tijdens de overval een zwarte jas, een blauwe spijkerbroek en een zwart-wit geblokte sjaal om zijn hoofd.

Agenten kwamen zo snel mogelijk na de melding van de overval naar de videotheek. De aangifte van het slachtoffer werd opgenomen en het signalement van de verdachte werd verspreid onder alle politie-eenheden. Er werd gezocht naar de overvaller, maar hij werd niet gevonden.

Het onderzoek wordt voortgezet door o.a. vrijdag een buurtonderzoek te houden. Ook wordt nog met getuigen gesproken die kort voor en na de overval in de videotheek zijn geweest.

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek naar deze overval? Belt u dan met de districtsrecherche van De Waarden via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

(11)

Laatst gewijzigd 27-03-2009 12:25 | © Regio Gelderland-Zuid |