Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 13.35 uur

Utrecht, 27-03-2009

Aanrijding letsel
MONTFOORT Op de Julianalaan vond donderdagavond een aanrijding tussen twee personenautos plaats. Hierbij raakte een vrouw gewond.

Een 34-jarige vrouw uit Maarssen reed omstreeks 23.40 uur met haar auto over de Willeskop in de richting van Heeswijk. Ter hoogte van de kruising met de Julianalaan kwam de vrouw in botsing met een 52-jarige automobilist uit Schoonhoven, die op dat moment de kruising overstak.

Beiden voertuigen raakten zwaar beschadigd. De 34-jarige vrouw werd voor onderzoek naar het Hofpoortziekenhuis overgebracht. De Verkeerspolitie heeft de aanrijding in onderzoek.

Getuigen gezocht
VINKEVEEN De politie is op zoek naar getuige(n) van een woninginbraak die woensdag 25 maart aan de Ringdijk plaatsvond.

Rond 15.50 uur kwamen bewoners van een woning aan de Ringdijk thuis. Door de bewoners werd geconstateerd dat er ingebroken was. De woning was doorzocht en een aantal goederen werden vermist. Door getuigen was gezien dat er mogelijk een bestelbusje in de omgeving had gereden.

De politie is op zoek naar getuige(n). Het gebied waar de woning ligt wordt door veel wandelaar en fietsers bezocht. De politie hoopt dat iemand iets geien heeft en vraagt mensen met informatie te bellen met het bureau Maarssen, tel.: 0900 - 88 44.