Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom , 27-03-2009

Drugstoeristen aangehouden in Roosendaal

ROOSENDAAL: De politie heeft donderdagmiddag op de Burgerhoutsestraat drie Belgen aangehouden nadat in hun auto softdrugs waren
aangetroffen. Het ging om een 46-jarige man en een 25-jarige man uit Sint Niklaas en een 28-jarige man uit Schilde. De twee jongste verdachten hadden in een coffeeshop elk circa 5 gram wiet gekocht. Ze hebben een dagvaarding met een transactievoorstel gekregen.

Politie onderzoekt oorzaak brand

BERGEN OP ZOOM: Donderdagavond heeft brand gewoed in een oud leeg vrijstaand huis aan de Oude Vissershaven. De brandweer kwam ter plaatse met drie voertuigen waaronder een hoogwerker. Agenten sloten de weg af ter hoogte van het Hamplein en rotonde de Papagaai. De brandweer gaf omstreeks 20.30 uur het sein brand meester. Volgens de brandweercommandant was de brand in een kamer rechtsvoor ontstaan en doorgeslagen naar de bovenverdieping. Met de eigenaar van het pand is afgesproken dat het pand afgedicht wordt. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, opzet wordt niet uitgesloten. De politie stelt daarom nog een buurtonderzoek in en neemt een aangifte op van de benadeelde.

Politie zet SMS-Alert in bij zoektocht woninginbrekers

HOEVEN: Een alerte bewoner van een pand aan het Elisabethpark zag vanmorgen vanuit een kamer op de eerste verdieping omstreeks 11.20 uur een vreemde snuiter via de voordeur bij zijn buren naar binnen gaan. De getuige vertrouwde het niet en ging poolshoogte nemen. Er bleek sprake te zijn van een inbraak. De twee daders waren er via de achterzijde vandoor gegaan. Ze zijn gevlucht en zijn volgens een andere getuige op de Azalealaan in een auto gestapt en weggereden. Het zou gaan om daders met een Noord Afrikaans uiterlijk, beiden circa
1.70 meter, fors en gezet, één in spijkerpak. Ze zijn weg gereden in een oude grijze Ford Escort. De politie heeft 6427 deelnemers van SMS-Alert in een straal van 5 km rond het Elisabethpark een bericht gestuurd met het verzoek uit te kijken naar de daders.

Forse snelheidsovertreder betrapt in Roosendaal

ROOSENDAAL: de politie heeft donderdagavond omstreeks 20.10 uur op de Antwerpseweg een 59-jarige inwoner van Essen (B) met laserapparatuur betrapt op een forse snelheidsovertreding. De man reed met zijn auto met een snelheid van circa 125 km uur, terwijl ter plaatse 70 km / uur is toegestaan. De bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren. Bovendien kan hij nog een proces-verbaal tegemoet zien.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 27-03-2009 14:16 | © Regio Midden en West Brabant |