Politie Gelderland-Midden

Doorwerther (59) vermist

Publicatiedatum: 27-3-2009 15:22:23

DOORWERTH - Sinds 16 maart wordt de 59-jarige Hans Martin JURRISSEN vermist. De man is mogelijk op 23 maart voor het laatst gezien in de bus tussen Heelsum en Doorwerth, maar sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. De politie sluit een misdrijf vooralsnog uit maar vreest dat de man iets is overkomen.

De man was al een week niet op zijn werk in Wageningen verschenen, waarna op 23 maart de politie werd ingelicht. Uit onderzoek tot dusver blijkt dat de man mogelijk voor het laatst gezien is omstreeks kwart over zeven `s avonds in de lijnbus tussen Heelsum en Doorwerth, en dat hij op de Utrechtseweg bij de halte Kerklaan is uitgestapt. Verder is bekend dat Jurrissen vaker met de fiets naar zijn werk in Wageningen ging, maar vanwege het slechte weer ging hij ook vaker met de bus. De fiets van de man, een Gazelle type Xanta in de kleuren zilver en blauw, blijkt ook te missen. Jurrissen draagt vaker een zwarte werkjas, met opschrift `UNIFARM' en het logo van Wageningen UR. Personen, die Hans Martin Jurrissen onlangs nog hebben gezien of die wellicht weten waar hij nu verblijft, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie Gelderland-Midden, telefoon 0900-8844. (09-039321)

N.B. voor de media zijn (digitale) foto's beschikbaar van de vermiste Doorwerther, de mogelijk door hem gedragen werkjas en de vermiste fiets.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---