Persbericht: Nieuwe directievoorzitter bij Schuitema

amersfoort, 27 maart 2009 - Schuitema maakt bekend dat de Raad van Commissarissen voornemens is de heer T. (Tom) Heidman te benoemen tot directievoorzitter. Hij volgt de heer Tonn van de Laar op die deze functie sinds augustus 2008 ad interim vervulde. De heer Heidman zal met ingang van 6 mei 2009 zijn werkzaamheden starten.

De Raad van Commissarissen en de directie van Schuitema zijn verheugd over de komst van de heer Heidman. De heer Heidman is tot 30 april 2009 werkzaam als CEO bij Logo International de moedermaatschappij van fashion ondernemingen zoals WE Europe, Waalwear Men (Van Gils) en O'Neill. Daarnaast heeft de heer Heidman ruime ervaring in de food retail door 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij Ahold, waarvan de laatste paar jaar als directielid van Albert Heijn. Door de combinatie van deze ervaring en zijn non food ervaring bij Retail Network is hij een waardevolle toevoeging van het directieteam.

De Ondernemingsraad heeft een positief advies uitgebracht en ziet vol vertrouwen de samenwerking tegemoet.

De Raad van Commissarissen zal de aandeelhouders in kennis stellen van de voorgenomen benoeming tot statutair directeur tijdens een Algemene Aandeelhoudersvergadering die op een nader te bepalen datum zal worden gehouden. De directie en de Raad van Commissarissen bedanken de heer Van de Laar voor de bereikte resultaten in de afgelopen periode en wensen de heer Heidman veel succes in zijn nieuwe functie.
---




Schuitema NV