Politie Gelderland-Zuid

Steen door de ruit

Nijmegen, 27-03-2009 o Donderdagavond werd de politie gebeld door een man waarbij een steen door de ruit was gegooid. De verdachten, twee jongemannen, gingen er in hun auto vandoor maar konden worden aangehouden.

Rond 19.30 uur zag de man twee autos voor zijn huis in de Generaal Smutsstraat staan waaruit harde muziek kwam. Hij liep er even heen en ging daarna zijn huis weer in. Kort daarop hoorde hij gebonk op het raam. Na een schermutseling bij de voordeur waarbij hij de jongens sommeert uit zijn tuin te gaan, wordt er een steen door zijn raam gegooid. Daarop gingen de verdachten er in hun auto vandoor.

De politie keek uit naar de auto met de jongemannen en vond de auto in Neerbosch-Oost. Even verderop werden de verdachten, twee mannen van 19 jaar uit Nijmegen, aangehouden. Uit de auto werd ongeveer 1 gram cocaïne in beslag genomen. De verdachten zijn in verzekering gesteld op het politiebureau en worden gehoord over de vernieling en de drugs. De politie heeft buurtonderzoek gedaan naar de vernieling van de ruit. Het onderzoek naar de toedracht wordt voortgezet.

(11)

Laatst gewijzigd 27-03-2009 15:49 | © Regio Gelderland-Zuid |