Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - MELKWEG AMSTERDAM

MAJOR LEAGUE
Noisia (Vision, Ram) / Lenzman (C.I.A, Sgn:Ltd) / Bad Company Uk (Bc Recs, Virus) / Limewax (L/B Recs, Freak) / Counterstrike (Algorhythm, Position Chrome) / Pamb & Harsh (Major League) Mc Dart (Major League)

The MAX ( vrijdag 27 maart ( 23:00 ( E15,00 + lidm.

Op 27 maart staan Dj's uit de hele wereld achter de draaitafels op Major League. Om te beginnen Noisia. Deze drie heren uit Groningen hebben de afgelopen jaren drum 'n bass internationaal naar een hoger niveau getild met hun killer producties. Dit is niet onopgemerkt gebleven, ze werkten oa samen met KRS-One, Moby en Amon Tobin. Vers van de pers is de Noisia remix van The Omen van The Prodigy!

Voor de volgende DJ blijven we in Nederland. Lenzman is al jaren een constante factor in drum 'n bass in Nederland. Hij is begonnen als DJ en staat nu op het moment internationaal door te breken als producer met releases op onder meer Fokuz en CIA. We maken een uitstapje naar ons overburen. Als een van de grondleggers van de huidige drum 'n bass sound is Bad Company een graag geziene gast op Major League. Bijna 10 jaar geleden stonden zij op een van de eerste edities. Op 27 maart zullen ze laten horen waar drum 'n bass de aankomende 10 jaar naartoe gaat.

Next up is Limewax. Dit muzikale wonderkind is 10 jaar na zijn geboorte in Oekraine in 1988 vertrokken naar Tilburg, van waaruit hij zijn muziek inmiddels wereldwijd verspreidt. Zijn tunes zijn op ieder respectabel label in de wat hardere hoek van drum 'n bass te vinden. Zelf omschrijft hij zijn sound als "a gang of big greasy men wearing chainmail oufits wrestling and rolling around inside a washing machine full of broken cups and plates that is being rolled down some stairs". Dus, je weet wat je te wachten staat!

De laatste internationale gast is Counterstrike. De stijl van dit zuid-Afrikaanse duo laat zich niet gemakkelijk omschrijven. Om toch een poging te wagen: snoeihard, superstrak en altijd feest! De Rotterdamse DJs Pamb & Harsh zijn ook van de partij. Verwacht van deze Major League residents dikke rollers afgewisseld met de laatste drum 'n bass knallers. En on the mic...de tofste MC van het land MC Dart.

Major League heeft afgelopen editie opnieuw laten zien dat het meer dan goed gaat met drum 'n bass in Nederland. De Melkweg ging weer los! Check de video reportage van dit feest met onder andere Pendulum, Harsh en Pamb op de Major League site.



Ingezonden persbericht