Gemeente Tilburg

Nummer
2009113CS
Datum
24 maart 2009

Concernstaf
Gemeentelijke Onderscheiding

Gouden speld van de gemeente Tilburg voor de heer M.J. van Rijsewijk bij zijn afscheid als voorzitter van de KBO afdeling Berkel-Enschot.

E M B A R G O TOT VRIJDAG 27 MAART 2009 ± 16.00 UUR.

Naam M.J. van Rijsewijk
adres Vivaldilaan 7, 5056 AW Berkel-Enschot
geboortedatum 10 januari 1935
soort onderscheiding gouden speld van de gemeente Tilburg

uitreiking door drs. J.J.C. van den Hout, loco-burgemeester van Tilburg

plaats/ tijd bij gelegenheid van zijn afscheid als voorzitter van de KBO, afdeling Berkel-Enschot tijdens de Algemene Ledenvergadering van de KBO, afdeling Berkel-Enschot op vrijdagmiddag 27 maart 2009 om ± 16.00 uur in Cultureel Centrum De Schalm in Berkel-Enschot.

Bijzonderheden:
Het bestuur van de KBO, afdeling Berkel-Enschot heeft gevraagd om de heer M.J. van Rijsewijk een gemeentelijke onderscheiding toe te kennen omdat hij vele jaren lang bestuurlijke functies heeft vervuld voor de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO), de stichting Welzijn Ouderen Berkel-Enschot en de Stichting Vitaal UBE. Daarnaast heeft hij in het verleden nog diverse andere bestuurlijke of andere maatschappelijke functies vervuld. Hij heeft zich door zijn bestuurlijke en andere activiteiten gedurende meer dan 25 jaar maatschappelijk zeer verdienstelijk gemaakt, de laatste jaren in het bijzonder voor de ouderen in de regio.

Met de gemeentelijke onderscheiding wordt de waardering van het gemeentebestuur tot uiting gebracht.

Contactpersoon:
Cees van Loon, Concernstaf, telefoon 013 - 542 9015