TXT sponsort "What's going on in Retailing?!"


TXT e-solutions presenteert TXTPERFORM2008

BUSSUM, 20090327 -- TXT e-solutions, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van oplossingen voor Demand & Supply Chain Management, is sponsor van het evenement "What's going on in Retailing?!" dat op 7 april a.s. in Nieuwegein wordt georganiseerd.

Het evenement, dat voor de 18e keer wordt georganiseerd, is het grootste Nederlandse ontmoetingspunt voor beslissers in retail en manufacturing in Europa. TXT e-solutions zal tijdens dit evenement de effectief voor supply chain in retailorganisaties gebleken oplossing TXTPERFORM2008 presenteren.

Retailers worden in toenemende mate geconfronteerd met druk op marges, verminderde brand loyaliteit en groeiende complexiteit door product proliferatie en multi channel retailing. Dit heeft een direct effect op de business performance. TXTPERFORM2008 biedt retailers de mogelijkheid om de vraag te bepalen en te vormen. Ook de tijdgebonden en accurate winkel- en warehouse replenishment zorgen voor een betere beschikbaarheid van de producten in het schap.

TXTPERFORM2008 is een -voor het retail proces- belangrijke combinatie van het managen van supply chain performance en planning. Het gaat daarbij om een juiste combinatie van functionaliteit, intelligentie en technologie. Met deze combinatie wordt het proces van begin tot eind effectief geoptimaliseerd en gestuurd.

Over TXT e-solutions
TXT e-solutions is een international software en oplossingen verkoper en leider in "strategische bedrijfsoplossingen" in de industriële en media sector. The belangrijkste bedrijfssectoren waarin het opereert zijn Demand & Supply Chain Management (DSCM) met TXTPerform en Media & Channel Integration met de TXT Polymedia organisatie (100% subsidiary). De organisatie staat op de lijst als Star segment op de Italiaanse beurs (TXT IM). TXT heeft ongeveer 560 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Milaan met kantoren door heel Italie, Parijs, Lyon, Barcelona, Chemnitz (Dresden), Halle (Leipzig), Bussum, London, Wynyard en New York.





Ingezonden persbericht