Het is tijd voor Transport Online TV


Nog slechts een klein aantal leden gezocht

DAMWOUDE, 20090327 -- Vanwege het aanhoudende succes van Transport Online is de tijd rijp om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mogen wij u voorstellen aan: `Transport Online TV'. Transport Online gaat zich aanmelden bij het Commissariaat voor de Media en wil zo spoedig mogelijk het publieke bestel in. Daarvoor hebben zij echter voor aanstaande woensdag nog 1409 leden nodig.

Esther van der Wal-de Vries is de oprichter en eigenaar van Transport Online. Samen met haar team is ze al maanden bezig om de overstap naar Hilversum te maken. Uiteraard blijft Transport Online in de lucht. Maar televisie maken heeft een enorme aantrekkingskracht op de makers van deze site. In redelijke rust is een groot deel van de benodigde 50.000 leden gevonden. Gelukkig zijn velen net zo enthousiast als de crew van Transport Online.

Wie lid wordt van deze omroepvereniging verklaart dat hij of zij dat wil zijn, is ouder dan 16 jaar, woont in Nederland en voldoet zelfstandig het lidmaatschapsgeld van 5,75 euro per jaar. Als zij de aanvraag aankomende woensdag hebben ingediend, wordt het getoetst door het Commissariaat voor de Media en die geeft een advies aan de minister over een voorlopige erkenningverlening. "Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. Het is nu belangrijk dat wij de ontbrekende leden voor aanstaande woensdag hebben", zegt Esther, die even later vertelt het nieuwe avontuur vooral "spannend en uitdagend" te vinden.

Programma's

Wat kunt u verwachten van Transport Online TV? Sprankelende actuele en informatieve programma's waaraan bekende en minder bekende Nederlanders gaan meewerken. Er komt een actualiteiten programma met nieuws en achtergronden; De Beste Trucker van Nederland; Muziek On The Road (Muziekprogramma); Verkeersquiz voor de kleinste truckertjes en nog veel meer.


Aanmelden kan via de site: www.transportonlinetv.nl