Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 17 maart 2009

Sportsignaal Radio viert 2.000^e uitzending

*Het programma Sportsignaal Radio zendt op zondag 22 maart op Den Haag FM 92,0 zijn 2.000^e aflevering uit. In een extra lange uitzending, van 12:00 ­ 18:00 uur, is er een rechtstreeks verslag van de eredivisiewedstrijd Roda JC ­ ADO Den Haag en brengen verslaggevers flitsen van het amateurvoetbal en andere sporten. *


* *

Sportsignaal Radio ging in 1981 van start bij de ziekenomroep en maakte 7 jaar later de overstap naar de lokale omroep, waardoor het programma in heel Den Haag en omgeving te horen is. Sportsignaal onderscheidt zich sinds die tijd door niet alleen ADO Den Haag te volgen, maar ook het complete amateurvoetbal en alle andere sporten: van hockey tot handbal en van de CPC-loop tot korfbal.

"We doen in de 2000ste uitzending gewoon waar we erg goed in zijn, maar voor de gelegenheid nodigen we via deze weg (oud-)medewerkers en onze sponsors uit om op 22 maart de uitzending bij te wonen in onze studio Dekkershage aan De Werf in Den Haag", zegt Tjeerd Spoor, hoofdredacteur van Sportsignaal Radio "En natuurlijk is elke reactie van harte welkom op redactie@sportsignaal.nl". *

*Sportsignaal Radio werkt met een team van, op dit moment, vijfentwintig vrijwilligers. Naast het radioprogramma produceert Sportsignaal ook een teletekstservice waarop 24 uur per dag het laatste sportnieuws te lezen valt. Bovendien verzorgt Sportsignaal de nieuwsvoorziening voor het Haags Sport Portaal van Residentie.net en is er een eigen site www.sportsignaal.nl .

Sportsignaal Radio is een programma van Den Haag FM. Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag Totaal en Den Haag FM 95.9 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////