ADO Den Haag

ADO Den Haag beëindigt met onmiddellijke ingang de samenwerking met Haaglandia

Gezien de recente ontwikkelingen zowel binnen als buiten het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden beëindigt ADO Den Haag met onmiddellijke ingang de al bestaande samenwerking met Haaglandia en ziet men af van een mogelijke uitbreiding hiervan.

Een aantal voor ADO Den Haag motiverende redenen hiervoor zijn: § Het scouten c.q. niet op correcte wijze benaderen van jeugdspelers van collega Netwerkpartners. § Het niet positief stimuleren van de eigen jeugdspelers die ADO Den Haag voor stageactiviteiten uitnodigt. § Het als Netwerkpartner op geen enkele wijze deelnemen aan gezamenlijke Netwerkactiviteiten. § Het in dienst hebben van een medewerker met (te) groot verleden/heden bij een collega BVO zonder dat zelfs Haaglandia hiervan op de hoogte was. § De manier waarop de vereniging Haaglandia zich in de media t.o.v. de NV ADO Den Haag en zijn Netwerkpartners opstelt.

Al deze punten passen niet binnen het beleid en de revitalisering van de NV ADO Den Haag en hebben helaas geleid tot het nemen van deze beslissing.

ADO Den Haag zal zich in de periode 2009-2012, waarin de club zijn jeugdopleiding tot een Regionaal Opleidings Centrum om zal vormen, intensief blijven richten op samenwerkingsverbanden met regionale amateurclubs. De 15 al bestaande samenwerkingsverbanden welke in het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden zijn verenigd zullen de komende periode tot 20 worden uitgebreid. Naast dit Netwerk kent ADO Den Haag de ACADEMY waar men zich bezig houdt met het geven van allerlei modules t.b.v. kader-ontwikkeling.


------------




ADO Den Haag