Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt bedreiging en mishandeling Nederweert


Datum: 27-03-2009
Tijd bericht: 14:02
Plaats: Nederweert
Donderdagmiddag, omstreeks 12:15 uur, is een 43-jarige man uit Venlo bedreigd en mishandeld met een vuur -en slagwapen, door een nog onbekende man van ongeveer 25 jaar. De man uit Venlo reed vanuit Roermond in de richting van Nederweert, toen hij bij een bosrand aan de Wessemerdijk even stopte om te urineren. Nadat hij was uitgestapt kwam hem een man tegemoet die hem bedreigde met een vuurwapen. Tevens haalde de verdachte een ploertendoder tevoorschijn, waarmee hij richting het slachtoffer sloeg. Deze kon de slag gedeeltelijk afweren, maar werd toch licht geraakt. Tijdens de worsteling viel de belager op de grond, zodat het slachtoffer in zijn auto kon stappen en kans zag te vluchten.

Het signalement van de verdachte luidt als volgt: man, ongeveer 1,78 meter lang, zwart krullend haar tot over de oren, bril met zwart montuur en ongeveer 25 jaar oud. De man droeg op dat moment een donker groene jas tot over de heupen en een donkerblauwe spijkerbroek.

Kent u iemand die aan dit signalement voldoet, neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.