Ingezonden persbericht


AD Autobedrijf versterkt positie in Limburg met drie nieuwe leden

Oosterhout, 27 maart 2009 - AD Autobedrijjf heeft er vanaf april 2009 drie nieuwe leden bij in de regio Limburg: Autobedrijf Marcel Dekker uit Maasbracht, Autobedrijf Cuypers uit Sint Odiliënberg en Autobedrijf Steyl uit Tegelen. AD Autobedrijf is een internationale garageformule met meer dan 4.300 aangesloten professionele bedrijven in vijftien landen. Door zich aan te sluiten bij dit netwerk, profiteren deze drie autobedrijven en hun klanten van schaalvoordelen door collectieve inkoop van AD Autobedrijf. Daarnaast kunnen de bedrijven rekenen op de ondersteuning op het gebied van marketing, technische trainingen en ICT. De drie nieuwe leden werken nauw samen met AD Grossier TC Automaterialen dat diverse vestigingen heeft in Zuidoost Nederland.

De drie autobedrijven die vanaf april 2009 aangesloten zijn bij de AD Autobedrijf-formule zijn allround servicebedrijven en bieden naast onderhoud en reparaties ook een uitgebreid aanbod aan occasions. De bedrijven zijn al vele jaren actief en hebben zo een grote bekendheid in de regio opgebouwd. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke vaste klantenkring die nog steeds groeit. De bedrijven zijn aangesloten bij de BOVAG en Nationale Auto Pas.

Nico Treur, Formulemanager AD Autobedrijf: 'We zijn erg blij dat deze autobedrijven lid zijn geworden van AD Autobedrijf. Deze professionele en zeer ambitieuze bedrijven zijn voor ons een mooie aanwinst in Limburg. De toevoeging van deze drie autobedrijven onderstreept wederom dat de AD Autobedrijf-formule voorziet in een behoefte onder zowel autobedrijven als hun klanten.'

De autobedrijven Marcel Dekker, Cuypers en Steyl hebben dankzij hun lidmaatschap nu ook toegang tot Aldoc-online, een van de diensten van AD Nederland. Aangesloten autobedrijven zien met dit onderdelenzoekâ¤' en bestelprogramma eenvoudig of onderdelen van een specifiek model op voorraad zijn en waar die zich bevinden. Zo kunnen ze sneller en eenvoudiger klantoffertes maken en met de werkzaamheden starten.

Over AD Autobedrijf
Het AD Autobedrijf is de eigen, unieke internationale garageformule van AutoDistribution. Het centrale uitgangspunt is het leveren van professionele service door professionele medewerkers waarbij de klant centraal staat. AD Autobedrijven zijn zelfstandig, maar kunnen beschikken over ondersteuning op de terreinen marketing, helpdeskondersteuning, ICT, training en logistiek van de AD-organisatie. Uniek is bijvoorbeeld de internationale reparatiegarantie op onderdelen en uurloon van maar liefst 24 maanden. Geen enkele andere garageformule biedt deze garantie. Voor meer informatie: www.adautobedrijf.nl.

Over AutoDistribution Nederland
AutoDistribution Nederland (AD) is de op één na grootste distributeur van automaterialen voor de Nederlandse aftermarket. AD bedient een netwerk van 96 grossieroutlets verspreid over het gehele land. De leden leveren hun (professionele) klanten auto-onderdelen, verwerkingsmaterialen, gereedschappen en equipment voor de automotive markt. De centrale vestiging in Oosterhout (NB) draagt hierbij zorg voor de logistiek, helpdeskondersteuning, marketing en training. AD maakt deel uit van het Europees opererende AutoDistribution International (ADI). Het netwerk van ADI bestaat uit ruim 2.000 grossiervestigingen verdeeld over 27 landen. Voor meer informatie: www.autodistribution.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht