Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maart, 2009

MSI N285GTX SuperPipe OC:

twee geavanceerde koelingstechnieken geïntegreerd op één kaart

Vandaag introduceert MSI de N285GTX SuperPipe OC videokaart, welke de krachtige NVIDIA Geforce GTX285GPU combineert met de exclusieve MSI 8mm 'SuperPipe' en Twin Frozr koeling. Het unieke ontwerp van de MSI N285GTX SuperPipe videokaart zorgt ervoor dat gamers sublieme beeldweergave voorgeschoteld krijgen bij het spelen van 3D spellen.

MSI SuperPipe Technology
De MSI N285GTX SuperPipe OC is de eerste kaart van MSI die SuperPipe technologie gebruikt. De 8mm dikke heatpipes zijn 60% dikker dan de traditionele heatpipes. Hoe dikker de heatpipes, hoe sneller de warmte van de GPU richting de fans geleid wordt. Tevens minimaliseert de MSI SuperPipe technologie de kans op oververhitting bij high-end vga-kaarten.

Twin Frozr dual fan
De MSI N285GTX SuperPipe OC is ook voorzien van het Twin Frozr dual-fan ontwerp, welke niet alleen de GPU maar ook andere componenten zoals condensatoren en het geheugen optimaal koelt. De combinatie van de SuperPipe en het Twin Frozr ontwerp, zorgt voor efficiënte koeling wat voor optimale snelheidsprestaties zorgt.

----------
Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met uw lokale MSI distributeur.

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.

Voor meer informatie betreffende dit persbericht, neem contact op met: Mystar Computer BV
Janneke Verheijen, Marketing Communication Officer Tel: + 31 40 267 66 32 / Fax: +31 40 267 66 22
E-mail: janneke.verheijen@msi.eu; Internet: www.msi.eu