Ingezonden persbericht


Zeeland, 27 maart 2009 - Kwaaijongens, rebelse IT oplossingen is geboren.

Een naam, pakkend en prikkelend moest het zijn. Een naam die niet direct aangeeft waarvoor hij voor in de tak van sport. Een naam die wel direct aangeeft dat het anders gaat dan bij veel bestaande bedrijven binnen de branche. Kwaaijongens was als naam geboren. Kijkend naar De wereld draait door, waar werd gevraagd of Anouk niet te rebels zou zijn voor ING was de pay-off een feit. Kwaaijongens, rebelse IT oplossingen.

Per 1 maart is Kwaaijongens, rebelse IT oplossingen dan ook echt geboren doordat de website live is. De initiatiefnemers achter kwaaijongens, jarenlang werkzaam enerzijds binnen de wereld van internet (Roel van Leuken) en anderzijds binnen de wereld van telefonie (Eric Reuser) vullen elkaar spraakmakend aan.

Het midden- en kleinbedrijf in de regio heeft er een onafhankelijke partner bij voor alle oplossingen op het gebied van internet en telecom. Gewoon een no-nonsense instelling waarbij kennisdeling voorop staat.

Volledig gericht op opensource oplossingen, het is onze mening dat hier in Nederland nog altijd te weinig mee gedaan wordt. We zitten nog steeds te vast in de traditionele dure wereld van closedsource oplossingen om ons heen. Terwijl de overheid haar mond vol heeft over opensource. Wij zien het als onze missie om dit mee uit te dragen.

Wij dagen u uit; neem contact met ons op en wij zorgen voor een goede, betrouwbare en persoonlijke oplossing op basis van opensource.

Over Kwaaijongens
Kwaaijongens ontwikkelt, levert en host internet en telecom oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf in de regio. Van website bouw en webhosting tot 0900 en 0800 servicenummers met aanverwante voice response diensten. Van serverhosting voor partners en bedrijven, volledig toegespitst op de behoefte die speelt, tot complete hosted IP telefonie oplossingen. Kwaaijongens is uw partner op gebied van internet en telecom in de regio. Waarbij wij zoveel mogelijk gebruik maken van opensource.



Ingezonden persbericht