Ingezonden persbericht


Hilversum, 27 maart 2009. Vivendo, full service eCommerce specialist en Platinum Magento Partner introduceert 4 nieuwe Magento extensies voor een optimale back-office integratie.


* Magento -TNT Parcelware extensie:
Door het toepassen van deze nieuw ontwikkelde Magento-TNT Parcelware extensie is het nu mogelijk om informatie uit te wisselen tussen het zeer populaire Magento eCommerce platform en de logistiek marktleider TNT Parcelware. Magento stuurt de informatie van de pakjes die gereed zijn voor verzending naar TNT Parcelware die de zgn. tracking en tracing informatie terugstuurt naar de Magento webshop. Het voordeel voor de online ondernemers is dat hun klanten informatie kunnen opvragen over de verzending van hun pakketje via de Magento webshop.


* Magento - SugarCRM koppeling:
Deze Magento-SugarCRM extensie maakt het mogelijk om een Magento webshop en een SugarCRM systeem onderling te koppelen. Het voordeel voor de online ondernemer is dat er een automatische upload plaatsvindt van klantgegevens vanuit de webshop naar CRM, inclusief informatie over verlaten winkelwagentjes en door de klant gemelde service cases.


* Magento-Exact Online extensie:
De in januari aangekondigde koppeling tussen Magento en Exact Online boekhouding is nu beschikbaar. Deze Magento-Exact Online extensie zorgt ervoor dat gegevens kunnen worden uitgewisseld tussen Magento en Exact Online boekhouding. Door het inzetten van deze extensie wordt de invoer van gegevens tot een minimum beperkt en wordt informatie over o.a. artikelen en debiteuren vanuit Exact Online beschikbaar gesteld aan de Magento webwinkels en vice versa.


* Nieuwe versie Magento-Buckaroo extensie voorzien van Giropay: De veel toegepaste extensie voor de koppeling tussen Magento webwinkels en Payment Service Provider Buckaroo is uitgebreid met Giropay ondersteuning. Giropay is de meest gebruikte online betalingsmethode in Duitsland, vergelijkbaar met iDeal in Nederland. Internationaal georiënteerde webwinkels hebben dus veel belang bij de komst deze nieuwe extensie.

Alle Magento extensies zijn te bestellen en te downloaden bij www.vivendoconnect.com, voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vivendo - Peter van der Nagel, peter.van.der.nagel@vivendo.nl.