Ingezonden persbericht


Amersfoort, 27 maart 2009

PERSBERICHT

Conceptronic Media Player wint PC CONSUMENTEN AWARD 2009

Gisteravond heeft Conceptronic de PC Consument Awards 2009 gewonnen: de PC Consument lezer heeft Conceptronic namelijk uitgeroepen tot winnaar in de categorie 'Media Players' met de Grab'n'GO Full HD Media Player.

De afgelopen weken hebben lezers van PC Consument middels een online enquête gestemd op bedrijven die in 2008 opvielen. Op gebied van innovatie, gebruiksgemak, uitstraling etc. koos de consument verschillende producten die uitblonken. Op het gebied van Media Players kwam Conceptronic als winnaar uit de bus met de Grab'n'GO Full HD Media Player en mocht daartoe in Bloemendaal de prijs in ontvangst nemen.

Dat Conceptronic winnaar is geworden in deze categorie is een kroon op het geleverde werk: "We zijn zeer blij met deze beloning op Media Player gebied. Het is een stuk erkenning wat resulteert uit het feit dat we dagelijks bezig zijn om de hedendaagse wensen en eisen van de consument te vertalen in onze producten. Mede dankzij alle feedback van klanten op diverse fora hebben we telkens weer nieuwe firmware kunnen uitbrengen met nieuwe functies, waardoor het product beter en beter is geworden. We moeten eigenlijk onze klanten bedanken. Dankzij de CFULLHDMA hebben we ook zo snel de CFULLHDMAi kunnen introduceren. Grote wensen waren namelijk een Samba server en Bittorrent client erbij en dat is de CFULLHDMAi geworden. We zijn nog lang niet klaar met media players, we blijven doorontwikkelen en luisteren naar de klant om meer goodies in de markt te zetten", aldus PM van Til, Product Marketing Manager Conceptronic.

Unieke eigenschappen van de Grab'n'GO Full HD Media Player:


· Je persoonlijke 'brug' om al je digitale media naar je TV te streamen in volledige Full HD 1080p resolutie.


· Ingebouwde UPnP AV media client die eenvoudig toegang biedt tot alle bestanden op compatible opslag producten zoals de Grab'n'GO NAS producten of op je PC.


· Zeer strak ontwerp!


· De meest flexibele manier om al je films, foto's, muziek en radiozenders over je netwerk te streamen.


· Je kunt zelfs een USB harde schijf of geheugenstick aansluiten op de USB host poort zodat je lokaal van je digitale media kunt genieten.


· Voor de ultieme bioscoop ervaring beschikt de CFULLHDMA over HDMI en component aansluitingen, voor superstrak beeld en over een digitale audio aansluiting (SPDIF) voor overweldigend geluid!


· Sinds kort is het zelfs mogelijk om voortaan d.m.v. de draadloze USB adapter (Conceptronic C300RU) draadloos de mediabestanden te streamen!

Maak zelf kennis met deze of andere Media Players via www.conceptronic.net

Conceptronic - het in Europa geregistreerde communicatiemerk van 2L International BV - is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten- en zakelijke markt.



Ingezonden persbericht