Ingezonden persbericht


Laatste dag IRTA Test Jerez DeGraaf Grand Prix Team

Onder zonnige en warme weersomstandigheden is vandaag de laatste dag van de IRTA test verreden. Randy Krummenacher maakte een grote stap voorwaarts en eindigde in de 125cc sessie op een zevende positie. Danny Webb kwam net niet aan zijn rondetijd van de donderdag maar eindigde de 125cc sessie op een negende plek. Het DeGraaf Grand Prix Team zal 6 en 7 april nog twee dagen testen op het Losail circuit in Qatar en dan gaat het seizoen 2009 van start. Deze twee laatste testdagen zal het DeGraaf Grand Prix Team nog werken aan de afstelling van de Aprilia RSA en klaar zijn voor de eerste Grand Prix.

Randy Krummenacher (11e, 1:48,474): "Ik ben erg blij met het resultaat die we vandaag als team hebben behaald. Ik wist met rondetijd ruim te verbeteren ten opzichte van de eerste twee dagen. In het algemeen is het een goede test geweest en hebben het stap voor stap aangepakt. Als we in deze richting blijven doorgaan heb ik veel vertrouwen in de volgende test in Qatar. Ik ben er in ieder geval klaar voor!"

Danny Webb (17e, 1:48,838): "We zijn deze laatste testdag zonder verbetering van rondetijd geëindigd vergeleken met donderdag. Toch ben ik blij hoe het vandaag is gegaan ondanks dat ik niet sneller was. In deze dagen heb ik veel geleerd hoe de RSA reageert en heb vertrouwen in de volgende test in Qatar. In Qatar gaan we nog een aanpassing verrichten aan de voorvork en ik weet zeker dat dit goed zal uitpakken. Ik niet wachten om weer te testen en een paar dagen later de eerste Grand Prix te rijden."