Politie Zeeland


---


Aanvulling persbericht O-636 Eenzijdig ongeval Kats
De politie is nog op zoek naar getuigen van het ongeval die de politie nog niet heeft gehoord. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of via 0900-8844.

Z-639-2009 Personenauto botst tegen vrachtwagen, Sas van Gent
Op de Westkade vond vrijdag rond 07.45 uur een bijna frontale aanrijding plaats tussen een personenauto en een vrachtwagen.
Een 29-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen belandde door onbekende oorzaak op de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer. Ze zag plotseling een vrachtwagen op haar afrijden en probeerde nog snel terug te sturen naar haar eigen weghelft. Dit lukte niet helemaal, ze schampte met de linkerzijde van haar auto de zijkant van de vrachtwagen. Haar auto raakte daarbij over de gehele zijkant beschadigd, de vrachtwagen had lichte schade linksvoor. Er raakte niemand gewond.

W-640-2009 Overval op supermarkt, Vlissingen
Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar de overval op een supermarkt aan de Van Hogendorpweg in Vlissingen.
Vrijdagavond omstreeks 18.45 uur kwam een man de supermarkt binnen en liep rechtstreeks naar de servicekassa. Hij bedreigde het winkelpersoneel met een wapen waarna hij er vandoor ging met de kassalade met daarin een nog onbekend geldbedrag. Hij liep weg in de richting van de Paauwenburgweg.

De overvaller is een blanke man van ca. 1.85 cm. Hij droeg donkere kleding.

De politie is op zoek naar getuigen die zij nog niet hebben gesproken. Ook zijn ze op zoek naar mensen die iemand hebben zien lopen met een kassalade onder zijn arm of misschien heeft u de kassalade gevonden? Heeft u meer informatie of tips over deze overval, bel dan met de politie in Vlissingen op nummer 0900-8844.