( BW)(DECISIONSOFT-LIMITED) DecisionSoft sluit vijfjarenovereenkomst met HMRC voor stroomlijnen van zakenregels voor E-archivering

Business Editors

OXFORD, Engeland--(BUSINESS WIRE)--Mar 27, 2009--

HM Revenue & Customs (“HMRC”), de belastinginstantie van het Verenigd Koninkrijk, heeft een lange termijn dienstverleningsovereenkomst ondertekend met DecisionSoft, een toonaangevende verkoper van XML-tools en diensten, die in Oxford is gevestigd. Hiermee wordt een gecentraliseerd en gestroomlijnd mechanisme geleverd voor het bepalen van de manier waarop de software van de belastingbetaler met de e-archiveringsystemen van HMRC werkt.

De Rules en Interface Management Dienst (“RIM”), die geleverd wordt door middel van het Aspire IT outsourcingpartnerschap van HMRC met Capgemini, helpt zakenexperts die binnen HMRC werken de informatie te bepalen die bij belastingbetalers moet worden ingewonnen en de waardebepalingsregels te definiëren dat de gegevens op de correcte manier verstrekt zijn.

Naast de gestandaardiseerde interfacespecificaties, genereert de dienst waardebepalingsregels die op de computer gelezen kunnen worden voor iedere archiveringsdienst. De regels worden direct in de bewerkingsarchitectuur van HMRC geplugd, en kunnen worden gebruikt door softwareontwikkelaars van derden binnen hun eigen software.

“RIM maakt het werken met HMRC veel eenvoudiger voor het ontwikkelen van hoge kwaliteit archiveringsoftware,” aldus Kathryne Jobling, Operations Director bij Pegasus Software. “We kunnen zo vertrouwen op de consistente presentatie van zakenregels en waardebepalingscodes.”

De dienst zal gemeenschappelijke interfacedefinities voor alle e-archiveringsystemen van HMRC leveren, zodat HMRC gegevens en waardebepalingsvereisten opnieuw in de onderneming kan gebruiken. Dit bekrachtigt de consistentie tussen haar verschillende online diensten. “RIM maakt het HMRC mogelijk een 'gezamenlijke' benadering over haar hele vermogen te verkrijgen,” verklaarde Philip Allen, president en oprichter van DecisionSoft. “Het risico van het toevoegen van nieuwe diensten wordt hiermee weggenomen, zowel voor HMRC als voor softwareverkopers van derden.”

Over HMRC

HM Revenue & Customs (HMRC) werd opgericht op 18 april 2005, na de fusie van Inland Revenue en HM Customs & Excise. HMRC is verantwoordelijk voor het innen en beheren van directe en indirecte belastingen in het Verenigd Koninkrijk, en voor de betaling van kinderbijslagen en belastingkredieten.

Over Aspire

Aspire is de overeenkomst van HMRC met Capgemini voor het leveren van IT en verwante diensten. Capgemini levert de diensten met behulp van een consortium van belangrijke IT-leveranciers. Het 13-jarige contract loopt tot juni 2017.

Over DecisionSoft Limited

DecisionSoft Limited is een toonaangevende XML-tools en dienstenleverancier, gespecialiseerd in het ontwerpen, publiceren en waarde bepalen van XML- en XBRL- documenten en interfaces. Opgericht in 1997, biedt DecisionSoft kernmodellering- en waardebepalingstechnologie die door ministeries en andere grote ondernemingen over de hele wereld gebruikt wordt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:

DecisionSoft
Andrea Whitehouse
01865 203192
aw@decisionsoft.com