( BW)(PRINT24-GMBH) print24-Paasaanbieding – 15% korting

RADEBEUL, Duitsland--(BUSINESS WIRE)--Mar 27, 2009--

Weg met de winter, welkom lente – de mensen snakken naar nieuwe energie en frisse ideeën. Van 10 tot 13 april is het Pasen – u hebt nu nog genoeg tijd om voor uw eigen paasacties met lenteachtig goedkope flyers en posters reclame te maken. De online drukkerij print24 biedt u daarvoor nu een bijzondere korting: van 27.03. tot 31.03. krijgt u 15%korting op alle flyers en posters.

Bedrijfsbeschrijving

unitedprint.com SE is de marktleider in Europa op het gebied van web-to-print en exploiteert de online portals www.unitedprint.nl, www.print24.nl, www.firstprint.nl, www.getprint.nl, www.printwhat.nl en www.easyprint.nl. Meer dan 500 medewerkers werken 24 uur per dag met de modernste techniek op een werkvloer van 10.000 m². De internetdrukkerij voert de volgende producten: adresstickers, stickers, postpapier, enveloppen, brochures, flyers, muurkalenders, kalenders, korte mededelingen, mousepads, posters, briefkaarten, prospectussen, presentatiemappen, blocnotes, bureauonderleggers, stempels en visitekaartjes. Unitedprint richt zich consequent op zijn voornaamste specialiteit: het leveren van de hoogste drukkwaliteit tegen de laagste prijs via de snelste weg.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:

print24 BV
Joris van den Berg
Telefoon 0800-5242424
support@print24.nl
www.print24.nl