Gemeente Dronten


10-3-2009

Laat je inspireren tijdens de Wooninfo-dag

Zaterdag 28 maart vindt in De Meerpaal in Dronten de Wooninfo-dag Dronten plaats. De openingstijden zijn van 10.00 - 17.00 uur. Toegang is gratis.

Tijdens de Wooninfo-dag vinden 'Ruimtereizen' door de gemeente plaats en zijn er seminars met interieuradviseur Michiel de Zeeuw (TV makelaar).

De verschillende standhouders geven de bezoekers een compleet overzicht van mogelijkheden op het gebied van wonen en bouwen in Dronten! De Wooninfo-dag is voor zowel inwoners van de gemeente Dronten als mensen uit de omgeving.
In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Tijdens de wooninfo-dag worden onder meer diverse nieuwe projecten in woonwijk De Gilden (Dronten) gepresenteerd. Ook worden nieuwe bouwkavels in De Gilden uitgegeven; tijdens de Wooninfo-dag is een informatiepakket met uitgebreide informatie over de uitgifte van de kavels verkrijgbaar. Bovendien worden de eerste schetsen van de nieuwe wijk De Graafschap (Biddinghuizen) en het plan Bloemenzoom (Swifterbant) getoond. Ook hiervan zijn informatiepakketen verkrijgbaar.

Aan de Wooninfo-dag nemen ongeveer 60 bedrijven deel variërend van bouwbedrijven, makelaars, hypotheekverstrekkers, hoveniers en vloerspecialisten die hun projecten en diensten presenteren. Voor een overzicht van alle deelnemers.
Om de woonbeurs onder de aandacht te brengen wordt een woonmagazine verspreid in een oplage van 225.000 exemplaren.