Subaru


SUBARU BENELUX

Service Zaterdag 2009

Hoofddorp, 10 maart 2009

Van harte welkom op de Subaru Service Zaterdag

De eerste editie van de Subaru Service Zaterdag was een groot succes. Zaterdag 28 maart a.s. gaan wij er wederom een gezellig gebeuren van maken.

Zo controleren wij tijdens deze dag uw auto van boven tot onder en van voor tot achter op alle punten die met veiligheid en milieu te maken hebben. Geheel gratis. Hiervoor hoeft u vooraf geen afspraak te maken. Maar we raden u aan dit wel te doen, want vol is vol!

Daarbij blijft het niet. Want wij hebben ook tal van accessoire aanbiedingen voor u in petto. Voorts demonstreren wij de werkwijze en voordelen van `uitdeuken zonder spuiten'; een nieuwe techniek op het gebied van schadeherstel. Natuurlijk kunt u die dag profiteren van lage actieprijzen voor het herstel van kleine deuken in uw auto.

Daarnaast geven wij nuttige tips en aanwijzingen voor veilig en comfortabel autorijden. En brengen wij u ook met veel plezier de vele gebruiksmogelijkheden van uw Subaru onder de aandacht. Tevens ontvangt u van ons na uitvoering van de gratis autocontrole een leuk presentje als aandenken aan onze informele, informatieve Subaru Service Zaterdag (op = op!).

Graag tot ziens!

Zaterdag 28 maart a.s. van 10.00 tot 16.00 uur