Gemeente Kaag en Braassem

Afsluiting Alkemadelaan 28 en 29 maart

In het weekeinde van 28 en 29 maart 2009 wordt de kruising van de Lasso met de Alkemadelaan omgebouwd naar een rotonde. Tijdens deze werkzaamheden wordt de Alkemadelaan ter hoogte van de Lasso voor het doorgaande verkeer afgesloten. De werkzaamheden gaan dit weekeinde 24 uur per dag door.

Op zaterdag 28 maart tussen 9.00 uur en 17.00 uur zijn de bedrijven op de Lasso voor personenautoâs via een omleiding bereikbaar. Deze omleiding wordt aangegeven met tekstwagens en borden.

Oude Wetering en Roelofarendsveen zijn voor personenautoâs via een omleidingsroute over het Westeinde bereikbaar. Deze omleiding geldt ook voor hulpdiensten en de lijnbus. De omleiding wordt ingesteld op vrijdag 27 maart 20.00 uur tot maandag 30 maart 06.00 uur. Het verbod voor vrachtwagens op het Westeinde blijft gehandhaafd. Voor vrachtwagens wordt over de A4 een omleidingsroute ingericht. De bebording van deze route wordt gedetailleerd weergegeven op een kaart die u van de gemeentelijk website kunt downloaden.

De werkplanning voor dat weekeinde is afhankelijk van het weer. Op donderdag 26 maart wordt aan de hand van de weersvoorspelling de definitieve beslissing voor de uitvoering genomen. Als de werkzaamheden dat weekeinde niet door kunnen gaan, worden ze verplaatst naar het weekeinde erna.


* Omleiding Vrachtwagen V08452-201-A.pdf (2,03 MB)