Gemeente Grave

Vier weken lang gratis compost
vuilniszak RMB.gif

28 maart, 4, 11 en 18 april

Vanaf 28 maart 2009 kunt u bij de minimilieustraat gedurende 4 weken op zaterdag gratis compost ophalen. Deze compost is alleen bestemd voor particuliere huishoudens.Â

Â

Compost is een goede bodemverbeteraar. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt in tuinen, plantsoenen en moestuinen. De compost die verstrekt wordt, is afkomstig van grof tuinafval. Deze compost is iets grover van structuur en voldoet aan alle kwaliteitsnormen.

Â

Zelf schop meenemen

Houd er rekening mee dat de compost los wordt verstrekt en dat u zelf een schop meeneemt om de compost in te kunnen laden. Per keer mag u 1 m3 (oftewel 1000 liter) meenemen. Iedereen die compost komt ophalen, dient een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Â
Minimilieustraten

De minimilieustraat in de gemeente Grave vindt u op de Appèlplaats te Velp (Bedrijvenpark De Bons). Deze is iedere zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur geopend. Op 28 maart en 4, 11 en 18 april kunt u hier terecht voor gratis compost.

Â
Milieustraat Haps
U kunt ten alle tijden terecht op de milieustraat in Haps voor gratis compost. Het adres van de milieustraat is Beijersbos 1 in Haps. Deze is iedere vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur en iedere zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur geopend.

Â
Meer informatie
Kijk op www.afval.rmb.nl. U kunt ook bellen met de Afvalinfolijn van het RMB: 0485-338