Sportfondsen Nederland NV

Van den Hoogenband op bezoek in Katwijk

Zwembad Aquamar ontvangt 28 maart aanstaande de Nederlandse zwemheld Pieter van den Hoogenband. De drievoudig Olympisch kampioen bezoekt het zwembad om een zwemclinic te geven.

De clinic is te danken aan de inzet van de Aquamar-medewerkers tijdens de landelijke actie van huidverzorgingmerk Sanex. In de maanden juli 2008 tot en met februari 2009 ontvingen consumenten bij aanschaf van een Sanex artikel een gratis zwemkaartje voor het dichtstbijzijnde Sportfondsenbad.

Om de Sportfondsenbaden nog enthousiaster te maken, kon het zwembad die de meeste actiecoupons binnenkreeg en het creatiefst omging met het promotiemateriaal, waaronder een levensgrote Pieter, een zwemclinic met Pieter van den Hoogenband winnen.

Zwembad Aquamar in Katwijk ontving in de actieperiode de meeste kaartjes en werd mede daardoor de uiteindelijke winnaar van deze prijs. Zwembad Aquamar gunt de clinic aan de zwemverenigingen in de regio Katwijk die trainen in het 50 m sportbad. Hiervoor zijn 25 jeugdzwemmers uitgenodigd. Wilt u Pieter aan het werk zien? Toeschouwers zijn van harte welkom in Zwembad Aquamar van 13.00 -15.00 uur.

Sportfondsen Nederland NV
Postbus 90367
1006 BJ Amsterdam

Telefoon: (020) 355 05 55
Fax: (020) 355 06 66
Email: info@sportfondsen.nl