Open Huis blijft populair Ruim 2000 opengestelde woningen op 28 maart

24/03/2009 15:45

Garantiemakelaar Nederland

Het organiseren van een Open Huis blijft een ideale manier om mensen hun droomwoning te laten vinden. Op zaterdag 28 maart organiseert Garantiemakelaars Open Huis. Op deze dag kunnen woningzoekenden vrijblijvend binnenkijken bij meer dan 2.000 woningen. Vooraf kunnen bezoekers op www.garantiemakelaars.nl woningen selecteren en vergelijken.

Kom kijken op 28 maart

Het wordt lekker weer, de narcissen staan in bloei en mensen krijgen weer lentekriebels. De lente is een periode waarin veel woningen van eigenaar wisselen. Open Huis van Garantiemakelaars is een goede eerste stap in de zoektocht naar een andere woning. Op zaterdag 28 maart staan de deuren van ruim 2.000 te koop staande woningen open voor potentiële kopers. Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend binnen te kijken, zonder afspraak en zonder makelaar. Een potentiële koper heeft het eigenlijk heel makkelijk: genieten van het voorjaar en juist nu volop mogelijkheden om voor een aantrekkelijke prijs een ander huis te kopen. Een overzicht van alle opengestelde woningen is te vinden op www.garantiemakelaars.nl. Op de site kan men tevens kans maken op een hippe iPhone. Wees er snel bij, want de eerste 200 inschrijvers ontvangen een gratis telefoonhoesje.

Gegarandeerd de juiste woning

De ideale woning nog niet kunnen vinden tussen de deelnemende woningen aan Open Huis? Laat de Garantiemakelaar bij u in de buurt dan weten wat uw woonwensen zijn. Zij vinden gegarandeerd de juiste woning voor u. Loop gerust eens binnen bij een Garantiemakelaar of ga naar www.garantiemakelaars.nl voor meer informatie.





http://www.garantiemakelaars.nl