ID&T




Zaterdag 28 maart 10.00 uur start kaartverkoop Sensation!

Zaterdag 28 maart 10.00 uur start de kaart verkoop voor Sensation. Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.ticketonline.nl of 0900
- 3006000 45cpm.

In het eerste weekend van juli staat Sensation voor de tiende achtereenvolgende keer in de Amsterdam ArenA. Om dit jubileum te vieren en om tegemoet te komen aan de grote vraag naar tickets uit binnen- en buitenland, vindt de show voor het eerst in haar bestaan twee avonden achter elkaar plaats. Vrijdag 3 en zaterdag 4 juli wordt de ArenA omgetoverd tot `Wicked Wonderland'.
Het thema belooft een ongekend spektakel te worden, waarin men een nacht vol mysterieuze en sensuele geheimen en ontdekkingen kan verwachten.

Sensation Travel Packages
Sensation is dit jaar gestart met het aanbieden van travel packages. Een travel package bestaat uit een Sensation ticket, hotel overnachting en transfer van en naar de Amsterdam ArenA. Maar er is meer. Je kunt je pakket upgraden met bijvoorbeeld meerdere hotel overnachtingen, pre party op de Supperclub Cruise Boat of zelfs je haar & make- up laten verzorgen op je hotelkamer. Bekijk hier de mogelijkheden.

www.sensation.com