Volendam Music BV


---


PERSBERICHT

ALBUMPRESENTATIES RENE SCHUURMANS IN DE GROOT SUCCES!

(Fotocredit: Kibor Thuis)

27 maart 2009, Naarden - Blij dat ik leef is de titel van het nieuwe album van René Schuurmans dat hij gister in 'De Ster' te Nieuwkuijk en eergister in de 'Starlight' te Nijkerk aan zijn fans, media en vele belangstellenden presenteerde. Dit nieuwe album staat vol feestkrakers maar ook staan er prachtige ballades op, zoals het nummer 'Lieve Lotte' dat René schreef naar aanleiding van een leuke zinspeling die Johhny Hoes maakte bij zijn ontmoeting met Rene's vrouw. Het album Blij dat ik leef ik vanaf vandaag, 27 maart 2009, officieel te verkrijgen.

Naast hordes uitzinnige fans kwamen er veel belangstellenden af op de albumpresentaties, zo zagen we muziekcollega's Alex, Helemaal Hollands, Judith, Patrick! en de gebroeders Ko. Ook de pers was goed vertegenwoordigd, fotografen van verschillende bladen waren aanwezig, Sterren.nl, Novum nieuws en RTL Boulevard was erbij om verslag te doen. Gisteravond werd het verslag en het interview met René uitzonden. Het item over René en zijn albumpresentatie in RTL Boulevard is via DEZE LINK te bekijken.

Als grote verrassing voor René kwam Albert van Benthem (bekent van de commercials van een groot telecommunicatie bedrijf) langs om het eerste exemplaar van het album aan René uit te reiken. Albert is al sinds jaar en dag groot fan van René en zijn muziek en voelde zich zeer vereerd dat hij het album mocht uitreiken.

De eerste single van het album die eveneens de titel 'Blij dat ik leef' draagt is al een aantal weken uit en doet het buitengewoon goed! Op dit moment staat het nummer op #12 in de Single Top 100. Ook op radio doet het nummer het enorm goed, Zo was het liedje al 'Bliksemschijf' op de radiozender Radio Continu, 'Single van de week' op Radio 8FM, 'Hollandse Nieuwe' op de zenders RadioNL en Simone FM en de clip van het nummer is al meer dan 30.000 keer bekeken op Youtube.

De komende periode zal René vol de promotie ingaan voor zijn nieuwe album. Zo zal hij de komende weken door het land reizen voor de radio promotietour en zal hij zes promotionele optredens verzorgen bij verschillende CD-winkels in het land. De gekoppelde promotietour rondom het album en de single geven extra hectiek in de drukbezette agenda van René, die zich al enige tijd één van de meest geboekte artiesten van Nederland mag noemen.

Onder begeleiding van het management van Volendam Music en Lukassen Produkties gaat 2009 een groots jaar worden voor deze spontane en talentvolle zanger. Met dit nieuwe album dat uitkomt bij CNR Entertainment is er een eerste stap gemaakt tot het grote succes van René Schuurmans!

Voor meer nieuws, zijn agenda en informatie over René Schuurmans, ga naar ; www.reneschuurmans.com

Noot voor de redactie (