Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt schietpartij waarbij een persoon gewond raakte (aanvullend bericht)


Datum: 28-03-2009
Tijd bericht: 11:36
Plaats: Weert

Op vrijdagavond 27 maart raakte een man gewond bij een schietpartij bij een woning aan de Kraamweg in Weert. Rond 18.35 uur kreeg de politie de melding van deze schietpartij. Op dit moment is nog onduidelijk of er in de woning of buiten de woning geschoten is. De politie is gestart met een technisch onderzoek in- en bij de woning.

Het slachtoffer, de 33 jarige bewoner van het huis, is overgebracht naar het ziekenhuis en later op de avond naar het ziekenhuis in Maastricht. Over de aard van de verwondingen is op dit moment geen nieuwe informatie beschikbaar. De 21-jarige vriendin van het slachtoffer was in de woning op het moment van de schietpartij. Zij bleef ongedeerd. De politie onderzoekt de zaak met 15 rechercheurs.

Bij de melding naar de politie werd tevens gezegd dat na de schietpartij een zwarte VW golf zou zijn weggereden richting Leuken. Deze auto is nog niet aangetroffen. De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over deze zaak. U kunt bellen met telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via 0800-7000.