Relatie-expert Gigi Sage in Amsterdam: Word een Mannenfluisteraar


Workshops 28 en 29 maart 2009 over droomrelaties tussen mannen en vrouwen

AMSTERDAM, 20090312 -- Zodra vrouwen meer als professionals communiceren met mannen, ontstaat een ommekeer in relaties en samenwerking. Beide seksen zien, begrijpen, accepteren en ondersteunen elkaar dan meer. Voorwaarde is dat vrouwen de mannen meer gaan coachen in plaats van bijvoorbeeld te bekritiseren. Op 28 en 29 maart in het Amsterdamse Mirror Centre spreekt Gigi Sage over hoe een Mannenfluisteraar te worden.

Nadat artikelen zijn verschenen over de Mannenfluisteraar in onder andere Libelle, Lof, Management Team, maakt de relatie-expert een tour in Europa. Vanuit haar ruim 20-jarige ervaring als executive/lifestyle coach, ontdekte Gigi dat relaties en samenwerking tussen mannen en vrouwen naar een nieuw niveau getild kan worden, slechts door zeven handvatten uit de coachingwereld toe te passen. Met verrassende resultaten thuis als ontplooiing op het werk, zoals organisaties als Shell, JP Morgan Chase, Duke Energie hebben ervaren. Het verdampt het glazen plafond.

Het 'offer' voor vrouwen is dat zij met mannen op een andere manier communiceren dan met vrouwen. Waarbij de vrouw kleur bekent en haar natuurlijke communicatietalent meer gaat benutten. Dat het werkt hebben veel vrouwen ervaren, met mannelijke fans aan hun zijde. De methode versterkt zowel de vrouwelijke als mannelijke kwaliteiten, wat een impuls kan geven in de omgang met elkaar in de 21e eeuw.

Gigi Sage heeft hier een boek over geschreven, verschenen in het Engels, Italiaans en Duits. Momenteel wordt gewerkt aan de Nederlandse vertaling.

Het Amsterdamse Mirror Centre ligt op een minuut lopen afstand van metrostation Muiderpoort.
Meer info: MannenFluisteraar