Over fretten gesproken


Het Derde Nederlandse Frettensymposium

MAARSSEN, 20081101 -- Op zaterdag 28 maart 2009 wordt het derde Nederlandse Frettensymposium georganiseerd in het Pim Jacobs Theater te Maarssen. Tijdens dit symposium zullen er lezingen verzorgd worden door verschillende frettendeskundigen uit binnen- én buitenland. Ook zullen er diverse (fretten)stands zijn en is er een veiling.

De lezingen worden gegeven door de dierenartsen Hanneke Moorman-Roest, Nico Schoemaker en Tannetje Koning. Uit het buitenland komen Prof. Richard Ducatelle (België) en Bob Church (USA). Onderwerpen als gezondheid, verzorging en fokken met de fret komen op deze dag ruimschoots aan bod. Naast diverse stands met leuke artikelen van en voor fretten, zullen ook vele frettenorganisaties aanwezig zijn. Tevens is er een georganiseerde veiling. De opbrengst hiervan zal ten goede komen aan medisch onderzoek van de fret.

Kaarten voor het symposium kosten ¤ 65,- (donateurs van Stichting De Fret betalen ¤ 60,-). Bij de kaarten zijn koffie/thee en de lunch inbegrepen. Kaarten zijn te bestellen via rekeningnummer 47.17.47.823 van Stichting De Fret te Huizen. Vermeld hierbij uw naam en volledig adres. Kaarten kunnen ook besteld worden via de website. Alle informatie over het symposium vindt u op www.frettensymposium.nl of telefonisch (035 - 58 28 529).





Ingezonden persbericht