Profielensite Dutchimpressions.nl ondersteunt War Child


GRONINGEN, 20090327 -- Per 1 april 2009 is Dutchimpressions(TM) "Business Friend" van War Child. De reden van dit sponsorschap is dat Dutchimpressions volledig achter de doelstellingen van deze organisatie staat en haar leden op deze manier direct wil laten bijdragen aan het werk van War Child. Daarom kiest Dutchimpressions(TM) voor een meerjarige actie om samen met haar leden een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan de activiteiten van War Child.

Dutchimpressions(TM) is een profielensite waar een ieder die met visuele of audiovisuele media bezig is een profiel kan aanmaken om zich online te presenteren.
Na amper een jaar heeft de site al meer dan 1900 leden aan zich weten te verbinden. De diversiteit van de leden bestaat o.a. uit fotografen,fotomodellen, visagisten, kunstenaars acteurs en actrices en zelfs muzikanten.

Naast het basis lidmaatschap wat volledig gratis is hebben de leden de keuze om voor een betaald lidmaatschap te kiezen wat uiteraard meerdere mogelijkheden biedt voor zijn of haar presentatie. Dutchimpressions(TM) heeft er voor gekozen om de helft van deze abonnementsgelden te doneren aan War Child, waardoor ieder betalend lid automatisch het werk van War Child steunt.

War Child Nederland is een onafhankelijke humanitaire organisatie die investeert in een vreedzame toekomst voor kinderen die getroffen zijn door oorlog. Het doel van War Child is `empowerment' (weerbaar maken) van oorlogskinderen, door:
* Psychosociale programma's waarbij creativiteit en sport wordt ingezet om de psychologische en sociale ontwikkeling, en het welzijn van kinderen te versterken;
* Creatieve en sportieve programma's die gericht zijn op het bijeenbrengen van kinderen die door de oorlog uiteen gedreven zijn, met als doel bij te dragen aan een vreedzame samenleving;
* Activiteiten die maatschappelijk draagvlak creëren en steun genereren voor de problematiek van kinderen in oorlogsgebieden.
War Child Nederland zet zich in voor kinderen ongeacht hun religieuze, etnische of sociale achtergrond.

Dutchimpressions.nl