Nederland's interactieve jongerenbeurs promoot NL talent.

03/03/2009 09:43

Talentenbeurs

Talent of niet, wie gelooft in de showbizzdroom is op 28 of 29 Maart op de derde editie van de Talentenbeurs in Marcanti in Amsterdam. Vanuit het entertainmentveld zijn er talentenscouts en specialisten aanwezig om talent eruit te pikken, maar vooral heel veel positieve kritiek te geven en een enkele keer de droom door te prikken.

Wie deze interactieve beurs per ongeluk bezoekt weet vast niet wat ie meemaakt; de een staat een zangauditie te doen, in de volgende ruimte wordt een model gefotografeerd, in een andere zaal vinden weer de danscontesten plaats, worden screentesten voor tv afgenomen, de modellen beproefen hun looks op de catwalk. Voor iedere talentencategorie zijn er activiteiten die erop gericht zijn om talent verder te ontwikkelen, om de branche te leren kennen en om ze een plekje in de spotlights te geven.

Toonaangevende bedrijven, actief op de Nederlandse entertainmentmarkt, hebben zich verbonden aan wat hard op weg is het grootste talentenplatform van Nederland te worden. Zoals 100%NL, Slam FM, de Strengholt Music Group, Jan Vis Agency, CNR Entertainment, Ulla Models, Moves! dansscholen, artiestenbureaus, modellenbureaus, casting agency's, (tv-) producenten, beroemde choreografen, topfotografen, voorlichters, opleidingen, en meer.

Op de website en de evenementen van Talentenbeurs kun je informatie inwinnen over de te bewandelen wegen van talent naar ster, je kunt kijken naar of wie weet ook zelf meedoen aan audities en optredens, deelnemen aan workshops, demonstraties, contesten en dancebattles.

Zo kan het winnende zangtalent een promotie pakket t.w.v. maar liefst 10.000 euro winnen, bestaande uit studio- en fotoopnamen, een singlecontract, promotie, radiopluggen, management, boekingen, enz.. Kortom; daadwerkelijk een opstap naar een professionele carrière als artiest. En de winnaars treden direct op met artiesten zoals Dewi, Pauline en Mia Silvas. Niet voor niets heeft Talentenbeurs als slogan: "Where talent meets the industry!"

Dus, ben jij Nederlands volgende ontdekking? Beproef je kans op zaterdag 28 en zondag 29 Maart 2009 en geef je ter plaatse op voor een optreden bij "de Talentenbeurs" bij Marcanti, Jan van Galenstraat in Amsterdam. Het evenement vindt plaats van 11.00u tot 19.00u.

Meer informatie en kaartverkoop: www.talentenbeurs.nl ("alles over de beurs") of via info@talentenbeurs.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.talentenbeurs.nl/


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,