Gemeente Den Haag

Prominenten steunen Right to Play tijdens Ondernemersgala

Het aantal prominenten dat aanwezig is bij het vierde Ondernemersgala Den Haag, op 28 maart in het Haagse stadhuis, blijft groeien. Ook oud-topschaatser Johann Olav Koss, tegenwoordig president van hulporganisatie Right to Play, is erbij. Hij neemt de cheque met de opbrengst van het gala in ontvangst.

Eerder meldde zich al een keur aan bekendheden, onder wie Michael Boogerd, Peter Heerschop, Floris Jan Bovelander, Joop Alberda, Troy Douglas en Roelant Oltmans. Bij het Ondernemersgala zijn ook burgemeester Jozias van Aartsen en de wethouders Sander Dekker, Henk Kool, Peter Smit en Frits Huffnagel aanwezig. De opbrengst van het gala met in totaal bijna zeshonderd dinerende gasten gaat ook dit jaar weer naar hulpprojecten van Right to Play in Sudan.

De betrokkenheid van ondernemers bij Den Haag als internationale stad van vrede en recht, neemt ieder jaar toe. Dat blijkt ook uit de grote belangstelling voor het Ondernemersgala. We zijn daar blij mee en mogen er ook best trots op zijn, aldus wethouder Frits Huffnagel (Citymarketing).

Het diner in het Atrium van het Haagse Stadhuis wordt bereid door sterrenkoks als Paul Fagel en uitgeserveerd door leerlingen van het ROC Mondriaan Horeca en Facilitaire Dienstverlening. Tijdens het diner is er een veiling, een loterij en zijn er diverse optredens.

Nog enkele tafels
Met het jaarlijkse gala toont de Stichting Ondernemersgala Den Haag de band die Haagse ondernemers voelen met internationale humanitaire hulp. De Stichting wist met de afgelopen drie edities al meer dan 600.000 op te halen voor internationale hulpprojecten. Voor het vierde gala, op 28 maart, zijn nog slechts enkele tafels beschikbaar. Een tafel (voor 10 personen) voor het goede doel kost 3.950,- excl. BTW.

Meer informatie is te vinden op www.ondernemersgaladenhaag.nl