Persuitnodiging Beauty Trade special Publicatiedatum: 10-03-2009

Geachte redactie,

Van zaterdag 28 tot en met maandag 30 maart vindt in Jaarbeurs Utrecht de vakbeurs Beauty Trade special plaats. Sinds jaar en dag is Beauty Trade special toonaangevend voor iedereen die werkzaam is in de uiterlijke verzorgingsbranche. Zo'n 180 exposanten exposeren op 9000 vierkante meter expositieruimte. Aan de beurs is een groot aantal activiteiten gekoppeld.

Nederlandse Make-up Kampioenschappen
De vakbladen Visagie en Esthéticienne tekenen voor de jaarlijkse Nederlandse Make-Up Kampioenschappen. Ze doen dit in samenwerking met leveranciersorganisatie BT&EA en VNU Exhibitions Europe. Op zaterdag 28 maart is het thema "Trendmake-up voor de jetset". Op zondag 29 maart is het thema "Neon 80's" en maandag 30 maart wordt gestreden in de categorie bodypainting met als thema "Dutch Delight". De wedstrijden starten op 28 en 29 maart om 10.30 uur en op 30 maart om 11.00 uur. Strijdtoneel: Beautystage 1 in hal 2.

Nederlands nail art kampioenschap
Nail art specialisten laten op 29 maart hun creatieve talenten zien op de officiële Nederlandse Nail Art Kampioenschappen, met als thema 'Made in Holland', waarbij kandidaten zich kunnen laten inspireren door alles waar ons land bekend om staat. Daarnaast is er een 3-D Fantasy Nail Art Kampioenschap. De wedstrijden worden georganiseerd door Het Nagelgilde, de Nederlandse Vereniging van Nagelstylisten. De wedstrijden starten om 10.00 uur op Beautystage 2 in hal 2.

Blue Diamond Award
KOC Nederland organiseert de Blue Diamond Award. Aanstormend talent uit het eindexamenjaar 2008-2009 van de opleiding Schoonheidsspecialist strijdt hierbij om de titel Cursist van het Jaar 2009. De presentatie is in handen van Maik de Boer. Het praktijkgedeelte vindt plaats op maandag 30 maart van 11.00 tot 15.15 uur op Beautystage 2 in hal 2. Hier vindt vervolgens om 15.30 uur ook de prijsuitreiking plaats.

Estetica beauty innovation award 2009
Estetica beauty innovation award 2009 is in het leven geroepen om nieuwe, innovatieve en professionele producten die tijdens Beauty Trade special gelanceerd worden, in de spotlights te zetten. Een onafhankelijke vak- en consumentenjury beoordeelt alle ingezonden beautyproducten. Tijdens Beauty Trade special zijn de inzendingen te zien bij de entree van hal 1. Op maandag 30 maart worden tijdens een feestelijke bijeenkomst de winnaars bekend gemaakt.

We nodigen u hierbij uit de beurs te bezoeken. Graag ontvangen wij u in onze perskamer in de centrale Entree van het hallencomplex van Jaarbeurs Utrecht. Hier wordt op vertoon van uw perskaart of visitekaartje een toegangskaart voor u gemaakt. Wilt u voorafgaand aan de beurs een persparkeerkaart ontvangen? Mail dan onderstaande gegevens naar Judith Trommelen, op judith.trommelen@vnuexhibitions.com

Naam van uw redactie:
Naam:
Adres:
Postcode + plaats:
E-mailadres:

Indien u als freelance journalist werkt, wilt u dan aangeven namens welk (vak)blad u de beurs/ beurzen wilt bezoeken?


Met vriendelijke groet,
VNU Exhibitions Europe

Judith Trommelen
(judith.trommelen@vnuexhibitions.com)