Beeld en Geluid

Judoweekend bij Beeld en Geluid

16-3-2009

Tijdens de tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld staan de evenementen in Beeld en Geluid wekelijks in het teken van een andere sport. Kom in het weekend van 28 en 29 maart naar de Meet & Greets, clinics en andere evenementen in Beeld en Geluid en ontmoet je judohelden.

Bekijk hier de fotoverslagen van de eerdere sportontmoetingen in Beeld en Geluid. Onder andere de ontmoetingen met hockeyers Minke Booij, Tom van 't Hek en Minke Smabers, schaatsers Hein Vergeer en Annamarie Thomas en atleten Rens Blom en Nelli Cooman zijn hier te zien.

Meet & Greets
Tijdens de meet & greet is een compilatie van sportmomenten van de sporter te zien en kan je hem of haar het hemd van het lijf vragen. Natuurlijk is er ook tijd voor een foto en/of handtekening.

Zaterdag 28 maart , 16:0 - 16.30 uur: Dennis van der Geest

Zondag 29 maart, 13:30 - 14:00 uur: Deborah Gravenstijn

De meet & greets vinden plaats in het Atrium en zijn voor iedereen toegankelijk.

Clinics Judo
Tijdens de clinic onthult de sporter het geheim achter zijn of haar specifieke talent en coacht vervolgens de deelnemer naar een betere prestatie. Judoka Deborah Gravenstijn laat in de clinic 'De aanval is de beste verdediging' het publiek voelen dat je door middel van de aanval te kiezen een judoka kan verleiden tot een actie waar je weer gebruik van kan maken. Want: "actie = reactie", daar is Gravenstijn van overtuigd. Ze wist er in ieder geval 3 bronzen en 2 zilveren Olympische medailles mee te winnen!

Zaterdag 28 maart, 14:30 - 15:00 uur Deborah Gravenstijn

Zondag 29 maart, 14:30 - 15:00 uur Ruben Houkes

Kaarten voor de clinics zijn gratis verkrijgbaar aan de kassa in het Atrium bij aankoop van een toegangsbewijs tot de tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld en de experience. Voor deelname aan de clinics geldt: vol = vol.

Mijn Studio Sport Top 10 (Theaterzaal)
Tijdens Mijn Studio Sport Top 10 kiezen bekende sporters hun persoonlijke Top 10 uit een lijst met de meest sensationele, dramatische en legendarische sportmomenten van de afgelopen 50 jaar. Dat kunnen momenten uit alle takken van sport zijn. Van paardensport to volleybal, van korfbal tot kunstschaatsen. Tijdens het filmprogramma worden de sporters geïnterviewd door presentatoren of commentatoren van Studio Sport en lichten ze hun keuze toe. Het programma vindt plaats in de Theaterzaal van Beeld en Geluid. Anton Geesink licht zijn Top 10 van meest memorabele sportmomenten toe.

Zondag 29 maart van 15:30 - 16:30 uur: Anton Geesink

Kaarten voor het filmprogramma zijn gratis verkrijgbaar aan de kassa in het Atrium bij aankoop van een toegangsbewijs tot de tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld en de experience. Ook voor het filmprogramma geldt: vol = vol.

Beleef 50 jaar Studio Sport in Beeld, van 13 februari tot en met 10 mei bij Beeld en Geluid.